Taxi naar GGD in ADO stadion?

Taxi Coronavaccinatie GGD

Taxivervoer Rijswijk rijdt dagelijks naar en van de GGD in het ADO-stadion. Uitsluitend met correcte taxichauffeurs, die een mondkapje dragen, vervoeren wij onze relaties naar hun bestemming. In onze taxi's heeft u het gevoel alsof u onderweg bent met een privéchauffeur. U stapt voor uw deur in en de taxi blijft gewoon op u wachten voor de terugreis. Daarmee weet Taxivervoer Rijswijk u een gerust gevoel te bezorgen. Een taxi in Rijswijk is snel gevonden! Maar de voor de beste...  belt u ons. De taxi waar je op kunt rekenen!

Corona veilig vervoer!

U bent aan de beurt voor een corona vaccinatie, maar u heeft nog geen vervoer. De GGD bij het ADO stadion ligt bij de A4 en A13. Bespaar tijd en neem contact met ons op. Wij vervoeren u direct naar de vaccinatie locatie van de GGD. In onze Corona veilige taxi, wordt u naar de locatie gebracht. De taxi blijft op u wachten. En brengen wij u weer direct na de vaccinatie naar huis. U stapt voor uw deur in en uit. Onze taxi's hebben een scherm tussen u en de chauffeur. Veilig voor beide. Onze chauffeur draagt een mondkapje, dat verwachten wij ook van onze passagiers. Wij hebben een vaste prijs inclusief wachten van onze taxi bij het ADO stadion.

Vaccinatie in Den Haag of Rijswijk, maar ook in andere steden waar u naar toe zou moeten is geen probleem. Onze taxichauffeur verteld u vooraf wat de kosten zijn.

Laat u veilig vervoeren in de Corona tijd. Onze nieuwe Mercedessen zijn uitgerust met een Corona-scherm. Veilig voor de passagier en voor de chauffeur. Maximaal 2 personen, uitsluitend achterin. Betalen met Creditcard en Pin, contactloos. Veilig Corona vrij vervoer in Rijswijk en Den Haag. Ook naar naar de GGD in het ADO-stadion

Lees hier hoe wij Corona veilig werken conform de richtlijnen en protocollen omtrent vervoer per taxi.

Zakelijk en Particulier

Dit neemt u mee naar de afspraak:

de afspraakbevestiging,
de ingevulde gezondheidsverklaring (plus eventueel aanvullende informatie van uw arts),
uw identiteitsbewijs,
een mondkapje,
kleding waarbij u makkelijk uw mouw kunt opstropen.
Maandag t/m zondag, van 08.00 tot 20.00 uur.

Taxivervoer Rijswijk verzorgt taxiritten voor zowel de zakelijke als voor de particuliere klant. Wilt u op tijd op Schiphol zijn voor uw welverdiende vakantie, met chauffeur worden gereden en afgezet worden op een zakelijke bespreking of gewoon naar huis worden gebracht na een gezellig avondje uit, u bent bij ons altijd verzekerd van stipt en correct vervoer.

Taxi Rijswijk
06 - 531 484 75

Taxi naar Coronavaccinatie GGD
ADO stadion

taxi-rijswijk-vaccinatie-ggd-taxivervoer-rijswijk

Bel nu 06 - 531 484 75

Bent u aan de beurt voor een Coronavaccinatie, maar u heeft geen vervoer. Neem direct contact met ons op. Wij vervoeren u naar de Coronavaccinatie GGD Haaglanden in het ADO stadion. Wij wachten tot u klaar bent en brengen u weer terug naar huis.

In onze Corona veilige taxi, wordt u rechtstreeks naar de vaccinatie locatie van de GGD Haaglanden gebracht. En brengen wij u weer direct na de vaccinatie naar huis. U stapt voor de deur in, wordt direct naar het ADO stadion gebracht en wij wachten tot u klaar bent. Onze taxi's hebben een scherm tussen u en de chauffeur. Veilig voor beide. Onze chauffeur draagt een mondkapje, dat verwachten wij ook van onze passagiers.

Coronavaccinatie in Den Haag bij het ADO stadion, maar ook in andere steden waar u naar toe zou moeten, is geen probleem. Onze taxichauffeur verteld u vooraf wat de kosten zijn. 

 

phone