Met pin betalen in de Taxi Rijswijk e.o.

Betaal vanaf nu ook met PIN, VISA, MasterCard of American Express.

Airport Service - vliegveld Schiphol - Rotterdam The Hague - Airport - Vliegveld

Vakantie gepland, reis geboekt en natuurlijk de taxi gereserveerd. Taxivervoer Rijswijk brengt en haalt u van alle Europese luchthavens. Geef vooraf online uw reservering door. Zo bent u ervan verzekerd dat uw taxi op tijd klaar staat. Niet 10 minuten te laat, maar 5 minuten eerder. U wilt toch geen vlucht missen? Bij thuiskomst weet Taxivervoer Rijswijk direct of u al geland bent en staat klaar als u de douane door bent. U hoeft ons alleen maar het vluchtnummer door te geven.

Bekijk hier snel en gemakkelijk uw vluchtinformatie:

Vliegveld Schiphol - Rotterdam / the Hague Airport - Eindhoven Airport 

Ministeries

Ministeries en grote organisaties hebben regelmatig behoefte aan extra vervoer in en rondom Rijswijk. Taxivervoer Rijswijk biedt zijn chauffeursdiensten aan tegen concurrerende tarieven. Uiteraard kunt u bij ons ook op rekening gebruik maken van onze diensten. Neemt u even contact op met Taxivervoer Rijswijk om de mogelijkheden te bespreken. 

Ambassades

Ambassades kunnen indien gewenst hun gasten laten halen of brengen van en naar de verschillende Europese luchthavens. Tevens kunt u een auto met chauffeur de gehele dag ter beschikking hebben. Wij garanderen uiterst nette chauffeurs en schoon vervoer.

Koeriersdiensten

Er is niet altijd direct een koerier ter beschikking of u wilt liever dat uw pakje persoonlijk wordt afgegeven. Het voordeel van Taxivervoer Rijswijk is dat u de chauffeur instructies kunt meegeven. Dat is sneller en u weet met wie u afspraken maakt. Onze chauffeurs zijn zeer betrouwbaar en bij Taxivervoer Rijswijk garanderen wij afspraak=afspraak. Daar kunt u op rekenen! 

Zakelijk en Particulier

Taxivervoer Rijswijk verzorgt taxiritten voor zowel de zakelijke als voor de particuliere klant. Wilt u op tijd op Schiphol zijn voor uw welverdiende vakantie, met chauffeur worden gereden en afgezet worden op een zakelijke bespreking of gewoon naar huis worden gebracht na een gezellig avondje uit, u bent bij ons altijd verzekerd van stipt en correct vervoer.

phone